Quick Oat smoothie with cinammon!,Γρήγορο Σμούθι βρώμης με κανέλα

ENGLISH Αν με ρωτήσουν τι προτιμώ για ένα  πρωινό, στο μυαλό μου έρχεται συνήθως το smoothie  με διαφορά!Εύκολο,γρήγορο και υγιεινό για εκείνες τις μέρες που ο χρόνος τρέχει!Αυτό το smoothie  είναι ότι χρειάζεσαι για μια μέρα γεμάτη ενέργεια!Πάμε να το φτιάξουμε!? Συνταγή παρακάτω: Recipe in english bellow: Γρήγορο Σμούθι βρώμης με κανέλα -Quick Oat smoothieContinue reading “Quick Oat smoothie with cinammon!,Γρήγορο Σμούθι βρώμης με κανέλα”

Εύκολο Κέικ σοκολάτας καρύδας,Easy Chocolate coconut cake!

Από μικρή ο αγαπημένος μου συνδυασμός ήταν αναμφίβολα η καρύδα με την σοκολάτα!Έτσι και δημιουργήθηκε αυτό το νοστιμότατο και πολύ εύκολο κέικ σοκολάτας-καρύδα με γκανάζ σοκολάτας!Ήταν τόσο νόστιμο που χρησιμοποιήθηκε και σαν τούρτα στα γενέθλια του φίλου μου!Ελπίζω να σου αρέσει και σε εσένα! Συνταγή παρακάτω: English below: Εύκολο Κέικ σοκολάτας καρύδας Για το Κεικ:Continue reading “Εύκολο Κέικ σοκολάτας καρύδας,Easy Chocolate coconut cake!”

View post to subscribe to site newsletter.

Easy coconut spread!,Τροπικό άλειμμα καρύδας!

Το βούτυρο καρύδας είναι ένα νόστιμο,τροπικό βούτυρο φτιαγμένο με σχεδόν ένα υλικό, την τεμαχισμένη καρύδα. Εφόσον δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα ή συντηρητικά, το σπιτικό βούτυρο καρύδας είναι υγιεινό,θρεπτικό και ταιριάζει σε διάφορες συνταγές!Από γέμιση σε κέικ μέχρι και σαν απλό αλλά νοστιμότατο άλειμμα σε ψωμί ή πάνω σε pancakes!Εύκολο και φανταστικό με γεύση που σεContinue reading “Easy coconut spread!,Τροπικό άλειμμα καρύδας!”

View post to subscribe to site newsletter.

Εύκολο παγωτό μπανάνα με κομματάκια σοκολάτας!

Όσο ο καιρός είναι ακόμα ζεστός , και πηγαίνουμε για μπάνιο στην Ελλάδα είναι ακόμα καλοκαίρι! Οπότε για αυτό αποφάσισα να φτιάξω ένα γρήγορο και νόστιμο παγωτό, που θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους!Όσοι αγαπούν την μπανάνα θα το λατρέψουν!Δροσερό, εύκολο και απλά κατά την γνώμη μου υπέροχο!! Αξίζει μια δοκιμή. Συνταγή παρακάτω: Εύκολο παγωτόContinue reading “Εύκολο παγωτό μπανάνα με κομματάκια σοκολάτας!”

Υγιεινό ηλιόβούτυρο!-Healthy sunflower seed butter!

Τα βούτυρα ξηρών καρπών έχουν μεγάλη απήχηση στην εποχή μας!Με το δίκιο τούς εφόσον είναι θρεπτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές αλμυρές αλλά και γλυκές συνταγές!Όμως τα έτοιμα δεν είναι πάντα τόσο οικονομικά και υγιεινά! Οι ηλιόσποροι έχουν αντιφλεγμονώδης ιδιότητές, καθώς και πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη E, η οποία έχει την ιδιότητα ναContinue reading “Υγιεινό ηλιόβούτυρο!-Healthy sunflower seed butter!”

Μαρμελάδα σύκου!-Fig jam!

TRANSLATION BUTTON AT THE END OF EVERY PAGE: Από μικρή που με έχανες, που με έβρισκες τον Αύγουστο, θα ήμουν κάπου και θα μασουλούσα σύκα.Αυτά τα υπέροχα, ζουμερά φρούτα! Τα σύκα από τα αρχαία χρόνια θεωρούνται πολύτιμα και πολύ θρεπτικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.Αυτά τα γλυκά φρούτα είναι από τα πλέον δημοφιλή αφού εκτός απόContinue reading “Μαρμελάδα σύκου!-Fig jam!”

Εύκολη τάρτα λεμονιού -Easy Lemon tart {no bake}!

Αύγουστος , ο αγαπημένος μου μήνας του καλοκαιριού.Τότε που επίσημα αδειάζουν οι μεγαλουπόλεις και τα αστικά κέντρα από την πολυκοσμία! Τότε που τα βράδια πλημμυρίζουν από την μυρωδιά του γιασεμιού και της ευωδιαστής λεμονιάς! Μετά από μία δροσερή βουτιά στην θάλασσα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία ανάλαφρη τάρτα λεμονιού για να με γλυκάνει καιContinue reading “Εύκολη τάρτα λεμονιού -Easy Lemon tart {no bake}!”

Kαλοκαιρινά overnight oats με σταφύλι!-Overnight oats with Grapes!

Υπέροχα καλοκαιρινά overnight oats! Με φρέσκα δροσερά σταφύλια και κρέμα σοκολάτας!Ότι καλύτερο για ένα υγιεινό γλυκό πρωινό! Ξεκίνα την μέρα θρεπτικά και θετικά! Παλαιότερα η βρώμη δεν ήταν από τα αγαπημένα μου.Μέχρι που την δοκίμασα αλλιώς! Πλέον είναι ένα από τα αγαπημένα μου πρωινά, δίνουν την ενέργεια που χρειάζομαι για την μέρα!Υπάρχουν διάφοροι τρόποι ναContinue reading “Kαλοκαιρινά overnight oats με σταφύλι!-Overnight oats with Grapes!”

Αφράτα /Easy and fluffy pancakes!

  Λένε ότι το πρωί είναι  το ποιο σημαντικό κομμάτι της ημέρας! Ότι όπως ξεκινήσεις την ημέρα σου έτσι θα συνεχίσεις και την υπόλοιπη μέρα! θα θέσεις τα θεμέλια  δηλαδή για την ημέρα που σε περιμένει μπροστά σου!  Θα συμφωνήσω απόλυτα! Φυσικά ο καλύτερος τρόπος είναι με ένα υπέροχο πρωινό γεύμα,  που θα σε κρατήσειContinue reading “Αφράτα /Easy and fluffy pancakes!”

Design a site like this with WordPress.com
Get started